Sunday, March 20, 2016

Takut

"Dah kenal pasti trigger point for you anxiety?" 90% yang kena anxiety trigger point dia satu je.. MATI.. Tak bole dgr pasal kematian.. Tak bole baca pasal kematian.. Yang ada anxiety pun terus rasa macam nak MATI jugak.. ☺☺ bila kena attack kena banyakkan Istifar, Al Hauqalah paling penting kena REDHA.. Sekarang time tak kena attack pandai la cakap.. Tp bila da terkena attack memang nak kena ada org ingatkan kita balik benda2 ni.. Ada orang ajar suruh elakkan.. Hello how to elak? Every second memang ada kematian? Sampai bila nak elak? Mati itu pasti.. Trigger cuma perkataan Mati tapi bukan bermaksud org hidap anxiety ni takut mati.. InsyaAllah semua tak takut mati.. Cuma yang ditakuti hal2 macam mana family aku nanti.. Lagi satu.. Amalan tak cukup byk.. Takut setakut takutnya bila fikir pasal amalan ni.. Sebenarnya most of penghidap rasa special.. Sbb Allah hadirkan perasaan takut itu untuk lebih ingat pada Dia.. Alhamdulillah.. Serious aku takut azab Allah.. Azab api neraka.. Aku takut!!

No comments:

Post a Comment